Annons
AnnonsHis & Hers


IMG_1337

Nu är vi redo för flygresa utan trassel, så skönt! Blev ett par vita till mig och svarta till mannen men jag kommer säkerligen att lägga vantarna på hans emellanåt också. Perfekt att man kopplar dom via bluetooth och slipper de långa trassliga sladdarna, och min man slipper att knyta upp alla knutar som jag lyckas få till på mina headset..vet verkligen inte hur jag lyckas. Är det bara jag? 

Idag har vart fullt med fix, mina naglar på händer och fötter blev äntligen fina igen och lite sista minuten saker inhandlade inför resan ni vet alla bra och ha saker som krämer, mediciner utifall att och så vidare. Var också och kollade upp lillemans hosta för säkerhets skull innan vi skall ut och resa. Nu ska jag ta och beställa lite mat som knackar på dörren när vi anländer till Sverige, måste var bästa tjänsten någonsin med matvaror som levereras hem men vilken sida är egentligen bäst? Hönökaka åker direkt ner i kundvagnen vill jag lova.

Bag: YSL Headphones: Sudio 

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar