Annons
AnnonsExhale


IMG_39022

En utav mina absoluta favoritbutiker online har slagit ihop sig med Imso, vilket gjort att jag fått upp ögonen för en massa nya godbitar(OHNO). Det bästa? De skickar även till Grekland och snabbt gick det också!

Kärade direkt ner mig i denna kimono som kommer vara helt fantastisk i sommar. Tänk slitna jeansshorts, bikini och denna över med en liten(stor) babybula som skymtar fram. YesohYes. Måste bara finna ett par snygga gravidshorts med låg midja som funkar, gummibandstricket blir inte så snyggt utan en lång tshirt över. Tips på jeansshorts för en gravid mottages gärna, men ska iochförsig testa mina oneteaspoonshorts, de är låga så om inte rompan växer för mycket så ska de funka..även utan gummibandstricket.

Kimono: Imso Trendy Art: Sealoe

/

New in my closet from Imso.com is this lovely flower kimono. Finally they are sending worldwide. Im ready for the beach babes! 

Update: With the code Josefiner20 you get a discount at Imso.com.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar