Annons
AnnonsBlack friday Cyber Monday


lavish_alice_leopard_cape_coat_1272-000000-0017-4660

Alltså jag blir SÅ stressad av rea haha, det är som att hjärnan bara lägger av. Just dessa reor(Black Fridag och Cyber Monday) är ju egentligen grymma eftersom det är på ordinarie sortiment och inte på massa bortglömda plagg för 6 säsonger som de plockar fram varje år. När det är Rea överallt samtidigt blir det ofta att jag inte köper någonting..men tillslut lyckades jag fokusera haha. Dock har jag som regel att bara köpa sådant på Rea som jag kan tänka mig att köpa till fullpris. Klickade hem saker till barnen som jag ändå tänkt beställa, väggklistermärken från Stickstay, babykläder och coola matchande jackor till Jolie och Leonel från kukukid bland annat. Mig själv glömde jag av under Black Fridag men igår klickade jag hem en klänning som jag nog ska ha på Mateo och Celine´s dop i jul och jackan ovan från Lavish Alice. Hoppas den sitter fint för då blir den en klassiker i garderoben!

Jag har haft en liten blogg och sociala medier svacka som några av er märkt. Jag hoppas att jag hittat tillbaka igen för jag tycker egentligen att det är så roligt!

 

Ta hand om er!

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar