Annons
AnnonsVecka 39 (38+)


 

 

Bebis/Allmänt: Barnet väger omkring 3,2 kilo  och är ungefär 50 cm långt. Det fyller ut hela magen och är ganska tungt. vårdguiden)

Vår bebis:  Har inte hänt så mycket sen sist, mini har lagt på sig, ligger och trycker nedåt men verkar ha det gott därinne. Färdigbakad och väger ca 3200-3300 g enligt läkarens uppskattning.

Mamma/Allmänt:  Man behöver sova och äta ordentligt för att orka med förlossningen. Om det är första barnet kan förlossningen ta upp till något dygn och det är inte ovanligt att man förlorar både en och två nätters sömn. (vårdcenter)

Jag:  Tungt…tänker inte på att det snart är dags för lilla hjärtat att komma ut! Springer runt, flänger och känner att kroppen inte riktigt orkar med den har gått i strejk och sömnen ska vi inte prata om… Sover superdåligt och går runt som en liten zombie men vad gör väl det…Snart är du här!

Pappa & Storasyster: LÄNGTAR LÄNGTAR efter dig!

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar