Annons
AnnonsVecka 36(35+ 35&36)


Bebis/Allmänt:  Nu väger bebisen ungefär 2,4 kg och är cirka 46 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm. Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter. (babycenter)

Vår bebis:  Mini har fixerat sig och växer fint efter kurvan. Ett himla liv därinne och mina tankar på en lugn bebis kan jag nog glömma.. det kommer kanske en liten duracellkanin till ändå! 🙂 Har fortfarande inte förstårr att det snart är dags för dig att komma ut till oss! Vart tog tiden vägen? Underbara lilla mirakel!

Mamma/Allmänt:  Det kan börja kännas trångt för dig också – din livmoder har utvidgats till tusen gånger sin ursprungliga volym och når nu upp i bröstkorgen. Nu är det bra att öva andningstekniker. En pedikyr kan vara skönt som ompyssling och eftersom håret ofta är tjockt och fint under graviditeten, kan det vara kul med en snygg frisyr. (babycenter)

Jag:  Har som sagt inte alls hunnit med att ta in att det snart är dags.. Att vi är på slutspurten och snart blir 4 är så svårt att ta in! Börjat förbereda babyväskan, tvättat lite kläder men kan ändå inte förstå…snart blir Jolie storasyster..mäktigt! Energin går lite uppochner men ändå mycket bättre än tidigare! Kroppen däremot är TUNG och stretar gärna emot framåt kvällen även om jag själv är hur pigg som helst! Längtar hem till mitt gym i Hamburg, skulle behöva stärka upp ryggen lite till innan mini kommer och det där med träning har inte alls hunnits med. Trist!

 

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar