Annons
AnnonsPacked


 

 

Nursing bag: Gucci, Body zipper: Polarn & Pyret(Jolie had this) 

 

Vecka 39 är här och förlossningsväskan är nästan färdigpackad! Ska ta en magbild lite senare men just nu är det fullt ös!   Jolies hemresedress från BB är tvättad och den får mini också åka hem i! Nostalgisk! Ett litet problem är att vi fick hem fel vagn så vet inte när den rätta kommer, lite sköna stressmoment mitt i allt men inte mycket att göra åt! Får hålla tummarna för att den kommer snart!

Försöker hålla mitt mod uppe just  nu men det går sådär så ni alla vet om jag är lite off… Energin i kroppen och huvudet är slut… jag skulle verkligen behöva min mammas kraft så himla mycket just nu! Älskade älskade mamma! 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar