Annons
AnnonsOur 1st anniversary


 

MJ_05

MJ_06

MJ_12

MJ_13

 

Photo: Dimitris Skordas (babyphotos.gr)
Our 1st anniversary photoshoot

Ibland behöver jag nypa mig i armen när jag inser att jag får tillbringa mina dagar med M, att vi bildat familj och att det är VI VI VI. Att fortfarande ha pirr i magen och den känslan som jag kände första gången jag såg honom. Fortfarande får han mig knäsvag och fnissig, samtidigt som vår kärlek växt sig starkare och mognare och det är inte likt något annat jag någonsin känt. Mannen som alltid står vid min sida, han som är pappa till mina barn och min bästa vän.

Idag är det ett år sedan vi sa JA till varandra. Den dagen värmer mitt hjärta något otroligt, en dag(dagar) som vi fick tillbringa med familj och vänner i Grekland..vårt magiska Grekland där vi gifte oss som i en saga med havet som bakgrund och barnen springande runt oss och blomblad som flög i luften.

Jag älskar dig så otroligt mycket och du vet att det inte på något sätt går att beskriva, det är DU och jag, vår familj.. alltid.

All of Me

/

Sometimes I pinch my arm when I realize that I get to spend my days with M. To still have butterflies in my stomach how I felt the first time I saw him. Still he gets me weak in the knees and giggly, while our love has grown stronger and more mature and it is not like anything else I’ve ever known. The man who always stands by my side, who is the father of my children and my best friend.

Today it is a year since we said yes to each other. The day warms my heart incredible, a day (days) that we got to spend with family and friends in Greece..our magical Greece, where we got married like in a fairy tale with the ocean as a background and the kids running around us and rosepetals flying in the air.

I love you so much and you know that I don´t have words enough to describe, it is you and me our family .. Always.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar