Annons
Annonsyou decide


IMG_7521Jag har fått flera förfrågningar om att skriva mer texter som denna, vilket jag gärna gör! Kan inte ni hjälpa mig om lite ämnen att skriva om? Ni vet med amningshjärna står det lite still!

Marcus är skadad som ni många sett och missar alltså landskampen mot Frankrike. Så himla trist! För vad är värre än att inte ha sin man hemma? JO att ha en besviken, skadad man hemma suck.. Vi får iallfall försöka göra det bästa av veckan mellan all rehab. Jag känner mig helt överkörd..hoppas inte det är min tur att bli sjuk nu!

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar