Annons
AnnonsYesterday


  
Igår var det lite modellande för en grekisk webshop som kommer snart. Fler behind the scenes bilder hittar ni på min Instagram @Josieswall. 

 Jag mådde inte helt hundra igår men det gick ändå! Precis lämnat barnen för dagis och nu ska jag krypa tillbaka ner i sängen brevid mannen en stund innan han åker på träning. Jag är så trött..vill bara sova ikapp! 

/

Behind the scenes from yesterday when shooting for a webshop. Im so so so tired today..think I will go back to bed for a bit. Im so behind with My sleep lately. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar