Annons
AnnonsWhen life catches up


xmas

Ibland kommer livet ikapp, och lite där är jag just nu. Jag tänkte ta julen och bara släppa taget lite försöka rå om mig min familj och min kropp som strejkat en del det sista, så det kommer vara en liten paus här. Kanske kommer jag tillbaka med ny härlig energi…eller så blir kanske pausen till ett slut. Jag hoppas inte det för till våren är det så mycket roligt som händer men just nu måste jag tänka på mig själv. Bloggen är ju också en del av mig och min vardag, ni är en del av min vardag och jag hoppas hoppas att komma tillbaka med ett hejdundrande party här på bloggen!

Jag ville mest bara kika in och önska er en GOD JUL eftersom jag kommer vara på resande fot..Instagram kommer säkerligen uppdateras under jul så saknar ni mig alltför mycket så kika in där och lämna gärna en kommentar. Ta hand om varandra !

Kärlek Josefine

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar