Annons
AnnonsWell I missed you guys


IMG_4071

Jag har tänkt och funderat, fram och tillbaka och nej, jag är inte redo att helt sluta blogga! Dock ska jag försöka få till lite av en nystart i bloggandet, strukturera om och fräscha upp känna efter mer och fördela tiden rätt. Färre inlägg men med innehåll som jag lägger upp för att jag vill inte för att jag känner att jag måste uppdatera. Jag har lite andra saker  som jag tänkte börja pilla med och då får tiden liksom delas upp..Vad tror ni? Lätet det som en fare deal?

Annons

Har precis avnjutit en god frukost bestående av yoghurt toppat med olika frön och en chokladkräm som jag gör av rå kakao, jordnötssmör,solrosfrökräm och en dutt dadelsirap. Så gott!

Nu ska jag packa ihop mina grejer, fixa iordning lilleman och åka till tjejerna på Creative Studio Athens..mer om det på min Instagram lite senare!

 

Kärlek Josefine

( Och ps gärna inputs på vad i vill ha i framtida blogginlägg, är det okej med mobilbilder emellanåt, mer recept, mer mode, mer bebisprat? Hit me! ) 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar