Annons
AnnonsWang 83


PicMonkey Collage

Ska ta tag i packningen till Sverige och står lite fundersam…vad behöver vi packa? Vi styr endast planet mot Värmland iår för att fira jul och det står runt 2-6 grader i väderappen jag har…vi hoppas ju fortfarande på snö men det ser inte alltför ljust ut dessvärre. Vad har ni på barnen nu? Jacka och täckbyxor, overall, regnkläder? Den här bilden är från en Sverigetripp i somras men såhär går jag typ klädd nu i Grekland.

Igår hade vi förresten lilljul här hemma, vi släpar aldrig med varandras eller barnens julklappar till Sverige utan firar i lugn och ro här hemma. Barnens julklappar blev succé och min..ja va ska man säga. Jag har visst vart VÄLDIGT snäll i år. Lägger upp lite bilder senare!

 

Jacket; Rut & Circle.  Jeans; One Teaspoon & Top: Les Artists( Inspo.nu ) Sneakers: Nike

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar