Annons
AnnonsVictory
    

Efter snabbt stros på stan med Sofie och Jossan så avnjöt vi en härlig middag på Nosh and Chow med dessa vackra damer igår och sen iväg på match för att heja på våra män. Kramkalas med massa släkt blev det också och så fick jag sno en snabb puss av min man efter matchen, vilken kämpe! Viktig vinst med 2-1 till Sverige..skönt! Nu håller vi alla tummar för matchen på tisdag, Sverige är så värda att ta hem det här!

Tillbaka i Uppsala men snart beger vi oss hem till Grekland igen…ska bli både skönt och trist. Vill som vanligt ta med mig alla i resväskan, men just resväskan är jag trött på. Ska bli skönt att återgå till vanliga rutiner igen!

/

Started with a dinner at Nosh and Chow with these lovely ladies yesterday and then off the match to cheer on our men. Meeting up with family and it made me long for christmas a bit when we will all be together again  .Win for Sweden 2-1! Now we keep our fingers crossed for the game on Tuesday, Sweden is so worth taking this!

Back in Uppsala but soon we head back to Greece again . Save the lovely weather for us please! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar