Annons
AnnonsVärldsklass


IMG_3365

IMG_3342 (1)

IMG_3364 IMG_3357

 

Jag och lilleman har fått komma iväg från sjukhuset idag, hem till barnen och svärmor. En bil fullastad med presenter, blommor och ballonger med texten It´s a boy rullade in på vår gata och det var nog ingen som missade Leonels och Jolie´s tjut när de kom utspringande.  Övertända var bara förnamnet. Min älskade fina Ullis var och hämtade oss på sjukhuset idag och fick hem oss i tryggt förvar.

Nu har vi lite smått fått landa, suttit i tvsoffan och tittat på Sverige- Holland, jamen HALLÅ vilket fantastiskt mål min man gör, med förlossningshormonerna igång i kroppen började tårarna rinna och sen slutade dom inte. Imorgon kommer han hem och då ska vi äntligen få testa på livet som en familj på 5, ser fram emot ett härligt kaos! Livet!

Kärlek Josefine

 

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar