Annons
AnnonsThe game that never started


IMG_1095.JPG

Igår var det derby mellan Panathinaikos-Olympiakos. Det brukar bli ganska stökigt med bengaler och annat, men det som händer igår var bortom all verklighet. Det som hände igår har ingenting med fotboll att göra. Först var det lugnt, Panathinaikos värmde upp och inramningen var perfekt, Panathinaikos fans startade en stämning som bara de kan, men Olympaicosspelarna kom aldrig på plan, Det dröjde längre och längre, Panathinaikos spelare fick gå av fansen fortsatte sjunga och heja. Efter någon timmes väntan kommer beskedet, domaren beslutar att matchen ställs in. Tydligen sköts det in bengaler under uppvärmningen av matchen men det var innan vi äntrat arenan så först förstod vi inte varför matchen inte sattes igång. Bengaler,raketer och annat  är tyvärr vanligt förekommande och matcherna brukar inte ställas in, även om det självklart är fel det ska INTE förekomma alls. När beskedet om att matchen ställdes in nådde publiken bröt tumult ut bland en klick av fans och det som hände sen är nog lättare att se på bilder och film här, Svensk media har även skrivit om händelsen här. Obehagligt var bara förnamnet och vi fick snabbt försöka ta oss från arenan och då förstod man knappt att det var på riktigt, en vakt drog tag i mig skrek Mrs Berg out get out. Trots att det värsta tumultet var vid gate 13 och på andra sidan plan flög raketer vilt pch kunde lika gärna åka över på vår sida. Igår var jag faktiskt rädd och ledsen, ledsen för att det är en liten klick som förstör för så många och för många andra saker som det inte gör så mycket skillnad att skriva om här. Såhär ser arenan ut idag.

/

Im so sad to experience what happend yesterday, it started of with an amazing atmosphere created by the fans of Panathinaikos.. It was supposed to be the game of the year.. What happend after they decided the game will not be played..i just cant believe it. It was like a warzone… (For FULL text use the translator Button below)

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar