Annons
Annons



Sweden-Wales


Jag har haft väldiga problem med mina allergiska reaktioner och all energi har gått åt barnen och att orka vara med och resa runt. Så fort jag mår lite bättre blir det massor av uppdatering här men just nu finns tyvärr inte orken. Medicinen jag fått har gjort mig extremt trött och tyvärr inte hjälpt märkbart, vart inne på sjukhus och fått hjälp och ny medicin som vi nu hoppas ska hjälpa. Psykiskt jobbigt att må såhär när man bara vill vara på topp och njuta av semestern. 

Igår var vi på match och fick se ett taggat Sverige vinna med 3-0 mot Wales. Barnen hejade på pappa såklart , nu är det två dagar tillsammans innan vi får vara utom honom ett bra tag och vi ska njuta av varje sekund. Jag har vilat en stund men ska nu försöka ta mig ut till barnen och familj som är på besök. 

Kärlek Josefine 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com



ARKIV



Annons




Annons

Laddar