Annons
AnnonsSunkissed


IMG_2724 IMG_2730 IMG_2733

Denna tjej har blivit så stor, hon har så mycket funderingar och frågor. 80% av dom just nu består av frågor kring bebisen, när ska bebis komma, hur ser han ut, har du fixat bebissängen mamma och hur gick det med bebiskläderna är dom tvättade? Stenkoll. 

Idag drog vi direkt till Astir för lite bad och mys efter hennes sommarläger och skrollan njöt, som en liten fisk i vattnet och hon kom bara upp för ett snabbt snack innan hon plaskade vidare. Ser så mycket av mig själv som barn i henne, den där outtröttliga energin och kärleken till vatten bland mycket annat!  

Kärlek Josefine

UV suit: Ralp Lauren 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar