Annons
AnnonsResa utan barn 


Jag kände mig helt förvirrad när jag satte mig på tåget imorse med BARA mina två väskor att hålla reda på. Imorgon lyfter flyget mot Frankrike och EM och det känns roligt men samtidigt fruktansvärt konstigt och läskigt att åka från barnen, även om jag vet att de kommer ha hur roligt som helst med familj och vänner. När jag hoppade in i bilen och vi svängde ut från huset så brast hela jag, tårarna rann okontrollerat och det sista jag såg var Jolies ledsna ansikte som tittade efter mig. HU! Nu vet jag att de har massa roligt planerat de närmsta dagarna med ponnyridning, traktoråkning och massa annat så någon nöd på dom går det nog inte…men USCH vad jag kommer sakna mina små troll. Jag har bara vart ifrån dem någon natt innan (på vår minihoneymoon) och nu kommer det bli nästan en vecka . När jag pratade med Jolie om det igår så sa hon sött, men mamma usch vad jag kommer sakna dig, fast pappa kommer jag sakna mest för han ska ju vara borta såååå länge och vinna fotbollen och sånt där!  Jag får helt enkelt trösta mig med att jag har med mig lilleman i magen som kör karatesparkar mot revbenen för att hålla mig igång och visa att han minsann är med på resan! 

Hade en lång dag igår som började på akuten för mig och sen ett kalas på det men det gick och idag känner jag mig lite bättre. Det här med allergiska reaktioner är verkligen inte att leka med när man är gravid,men mer om det senare! 

Kärlek Josefine 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar