Annons
AnnonsRed velvet roses


DSC00885 DSC00887 DSC00884

 

När jag och Leonel var påväg att hämta Jolie så tutade det plötsligt bakom min rygg och så hörde jag en välbekant röst, ut genom bilfönstret hängde M med denna fantastiska bukett rosor…äntligen är han hemma!  Åh jag är en sån sucker för blommor alla dagar på året och blev alldeles fnissig när M körde en scen lite som tagen ur en film, oväntat en måndag! Går förbi och luktar på blommorna hela tiden och Jolie har tagit efter, mamma jag vill ha mitt rum FYLLT med blommor. Låter som en alldeles fantastisk ide!

Ikväll när vi lagt barnen åkte vi iväg på tu man hand och avnjöt Crab Tartar, Black Cod och Rib Eye med tryffelsås på Hama och nu ligger jag helt utslagen i soffan, mysigt att få ha M lite för mig själv för så fort han kliver in genom dörren hemma har han två små barn hängande på sig. Vilket såklart är underbart men hallå mamman i huset behöver också lite vuxenmys!  Jag har ännu inte hunnit fixa min telefon och det är en ganska skön känsla faktiskt, men imorgonbitti får jag dra iväg och fixa den så då kan ni förhoppningsvis nå mig igen!

/

Got these beautiful flowers from my man yesterday, they had to stay one more night away since the flight couldn’t take off, but now he is finally back! 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar