Annons
AnnonsQuality time


_MG_0678-2

 

Längtan tills imorgon ! Då kommer mannen i mitt liv hem igen, eller rättare sagt inatt men då sover jag för längesen, När vi var nykära och utan barn låg jag och väntade tills han kom även om klockan var 5 på morgonen. Nu tre barn senare KÄR till trots däckar jag långt innan han satt sig på flyg eller buss eller vad de nu tar sig hem med . Med lite tur kan jag pricka in att han kommer hem när jag vaknat till för att amma, Åh älskling jag har väntat uppe på dig...Tssss! Dock står det alltid en pizza och väntar på honom så det borde ju vara en liten tröst!

Annons

Mannen är alltså iväg och spelar mot Veria och kommer hem en HEL dag imorgon(eller ja han tränar ju såklart) för att sedan åka på onsdag igen. Jag hade tänkt skicka Jolie till skolan imorgon men då fick jag ett sött litet mail att det går MAGSJUKA. Tack men nej tack. Så jag fortsätter kaoset här hemma med försök att underhålla 2 barn och samtidigt hålla lillen undan från bacillusker och offentliga platser, tur vi har en stor balkong att åka sparkcykel på och en lekplats i närheten. Fick lite besök av Janni som kom och lunchade och höll oss sällskap och en liten extra hand med barnen..välbehövligt!

Här ser ni en bild från vår nyfödd fotografering, allt innan denna dag var kaos och jag hade ingen tid alls att fixa mig, Marcus var sen hem och jag hade noll sömn till synes också.  Men mina två M är ju så fina att mitt hjärta nästan sprängs. Ska försöka få till en fotografering med alla barnen sen när allt lugnat sig så jag kan smälla upp ett stort svarvitt foto med dem på väggen, våra fantastiskt fina barn.

 

Photo: Dimitris Skordas

 

Kärlek Josefine

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar