Annons
AnnonsPost Pregnancy training


IMG_4126 IMG_4107

IMG_4101

IMG_4109-2

IMG_4127 IMG_4118

Så mysig powerwalk med Sophie igår, när man har någon att babbla med kan man traska på hur länge som helst! Hon har också ungefär lika trött humor som mig vilket passar så bra!  Nu ska vi planera in massa träningsdater, så mycket energi man får trots utskällning av diverse vakthundar på vägen..blir lika rädd varje gång och hoppar typ 2 meter upp i luften.

Ska försöka lägga upp ett träningschema här på bloggen och kanske framöver en logg om ni är snälla haha… Har inte helt bestämt mig ännu men ni är många som önskar just logg men jag får suga på den karamellen lite till!

Kärlek Josefine

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar