Annons
AnnonsPearl Classic


IMG_2178
Denna klassiker i pärlor gör sig fint i min samling, använt den så mycket redan på jackor och klänningar som en fin detalj tog länge innan jag fann den i Paris men det var det värt! 
Nu har barnen och jag gjort mys i soffan med quinoa chips, tittar på barnens favoritserie PJ Masks och nattar deras nya babydockor. Tänkte det kan vara roligt nu innan bebis kommer att få öva lite och det blev succé! Ni hittar lite filmer på min snapchat josieswall . Hoppas ni får en härlig start på helgen. 

Kärlek Josefine 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar