Annons
AnnonsPackning pågår


Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Packning pågår, suck! Försöker finna lite tid mellan varven men det är inte det lättaste när man har besök! Vill hellre hänga med alla goa ungar men grejerna packar ju inte sig självt. Idag står det i prognosen att det kommer regn men än skiner solen så vi tänkte nog trotsa det och bege oss på Zoo.

Skoväskan ovan som kommer med Aquazzura skorna kommer jag nog använda en del till extraväska i sommar, prefekt blå färg och jag har blivit lite småtokig i ananas tryck även denna sommar och då är den perfekt!

 

Kärlek Josefine

/

Packing packing packing. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar