Annons
AnnonsMy Team


IMG_4146

Så glad jag är att just jag fått bli er mamma! Hands up det har vart SÅ tufft det senaste med sjukhusbesök och mycket annat som stört vår lilla bebisbubbla som vi helst ville vara i men nu måste det väl ändå vända ( s n ä l l a ). Hoppas att vi får hålla oss friska och glada för nästa vecka åker mannen iväg med landslag och vi får köra på själva ett tag..jag och mitt lilla team! Har 2/3e delar av teamet hemma och hoppas att stortjejen kommer hem från dagis UTAN baciller.. Hu aldrig har jag haft sån bacillskräck som nu!

Annons

Är det någon som ska shoppa Kenzo x H&M idag? Jag har typ sett en sak som jag vill ha så orkar inte hänga på sidan utan ska traska ut med Sophie istället och få lite luft, får chansa på att de finns kvar senare!

 

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar