Annons
AnnonsMorning routines


IMG_2015 IMG_2016 IMG_2020IMG_2018

Mer vardagsbilder säger ni och mer vardag än såhär blir det inte just nu. Ska försöka bli bättre på att fota men jag glömmer liksom av. Tillbaka till morgonrutinen och den ser numera ut som så att Rebecca drar ut mig på promenad eller jag drar ut henne beroende på vem som har bäst dagsform.  Vi traskar helst utmed havet och det ger en sån fantastisk energi..lilleman varvar lite mellan vagnen och bärselen beroende på humör. En energihöjare för dagen var också att jag ställde mig på vågen och att den visade ganska många kilon ner, en liten självförtroende boost eftersom jag inte ansträngt mig något direkt. Promenader gör verkligen susen.

”Vinterkänslan” har börjat infinna sig lite smått, 14 grader och nu åker huvtröjan på när vi är ute och traskar och idag faktiskt även underställströja. Fast visserligen kunde vi sitta på balkongen och sola vid lunch när det dragit sig uppmot 18 grader igen så kanske inte kan säga vinterkänsla ändå haha. Nu ska jag försöka styra upp årets julklappshandling och även lite roliga klappar till julklappsspelet innan trollen kommer från skola.

Kärlek Josefine

(Translator button below )

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar