Annons
AnnonsMini Xmas


DSC00121 DSC00162 DSC00176 DSC00177

Jolie är så omtänksam i sina klappar och sitt julklappspyssel iår, varenda liten klapp får kärlek och hon har valt klappar själv till både kompisar, Leonel och mig och M. I de stora paketen till barnen låg varsin Micro sparkcykel och harregud vilken succé…dom har åkt runt på dem sen de slet upp paketen…tur vi har stort här hemma!

Vi ska strax göra oss iordning för kalas och jag drar på att göra mig iordning in i det längsta då min mage strejkar rejält, magkatarr at its best antar jag. Ska nog lägga upp en liten sneakpeak på min julklapp från M snart på Instagram (@Josieswall) för den som är nyfiken.

Kärlek

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar