Annons
AnnonsLunch by the pool


IMG_1423

IMG_1439IMG_1430IMG_1426

IMG_1421IMG_1431

Jag är sjuk! Jag som aldrig blir dålig har nu åkt på halsfluss. Vaknade med en ond hals och att jag knappt kunde svälja, därefter kom värken i kroppen och jag var helt avdäckad. Eftersom vi väntade besök igår tog jag en promenad till mataffären för att handla men där blev jag sittandes till M kunde komma och hämta mig efter träningen och ett gäng stressade greker trodde jag var påväg att föda. När vi fick besök av fina Sara på eftermiddagen gjorde det så ont och efter lite prat med min doktor fick jag åka in och kolla upp det hela och halsfluss var det minsann, så nu väntas penicillinkur och jag hoppas att den verkar fort. Jag är så hungrig men kan inte äta annat än soppa och isglass, att dricka vatten gör tillochmed ont. Det var väl helt enkelt min tur att bli sjuk, nu hoppas jag att resten av familjen slipper.

Häromdagen var vi på magiska The Margi där de byggt om poolområdet och det var så fint. Vi hade tänkt hänga lite vid poolen ett gäng tjejer men solen var frånvarande så istället blev det en lunch. Alla råvaror kommer från deras egna farm ovh är biologiskt, kan inte bli mycket bättre än fräscht och närodlat.

Bag: Louis Vuitton Kimono: Zara. Shoes: Aquazurra Dress: Glasses: Nividas Bikini: JadeVtales

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar