Annons
AnnonsLittle dreamerNu har lilleman fått sig lite nytt och jag har äntligen fått tummen ur och beställt ett babynest. Mycket kvar på att göra listan innan lillens ankomst och Jolie skällde på mig häromdagen. MEN MAMMA bebisen måste ju ha en vagga, vi måste tvätta vagnen och göra en myshörna. Ja ni hör ju, bossen i familjen är igång så det är bara att lyssna! 

Halva lillens garderob just nu kommer från Cubus nya fantastiska svanen märkta kollektion i Eco bomull. Det är något med mig och fjädrar så därför blev jag tokkär i alla dessa plagg. Favoritbodyn i grönt med matchande byxor har dock Jolie snott, de måste jag ha redo för babyn mamma så du får fota dom sen.  Jaha ja! 

Babyclothes: Cubus TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar