Annons
AnnonsKärleken är starkare än döden Mitt just nu! Vart iväg på lite hemligheter med Sophie och fixat till våra födelsedagsgrabbar, så skönt att vi kan gå och pusta med våra magar ihop i värmen. Våra fina danska vänner ligger nämligen ca 2 veckor före oss med sin lillkille, de kommer nog bli bästisar de små grabbarna. 

Ett stort grattis till Johanna och Jonatan som igår blev föräldrar till en liten prinsessa, vi längtar redan sönder oss efter lillkusin!

Ska sätta mig på balkongen och läsa lite innan lilleman kommer hem, fortsättningen på När livet stannar som jag läste ett tag efter att mamma gick bort. Just nu kan jag inte sova har så mycket tankar som snurrar och inatt vaknade barnen om varandra. På fredag är det inte bara vår älskade Leonels 3års dag utan det skulle också varit mammas 60årsdag…snart har du varit borta från oss i 4 år. Älskade älskade mamma. 

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar