Annons
AnnonsIsabel Marant Shossi som åker på ikväll när det vankas träningsmatch för Panathinaikos. Haft en mysig förmiddag med lite fix och sen pedikyr med Sophie, välbehövligt för mina trötta fötter vill jag lova så nu kan jag spatsera runt i dessa ikväll utan att skämmas! 

Vi både haltade runt med foglossning och våra stora magar idag och det såg nog ganska roligt ut. Jag har också fått en låsning i ryggen men har bokat in en gravidmassage och hoppas att det ska kunna hjälpa min trötta kropp lite…Håll tummarna!  Nu ska jag mysa loss med skatterna, undrar vad Jolie har för bebisuppgifter åt oss idag haha. 
Kärlek Josefine 

Shoes: Isabel Marant 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar