Annons
AnnonsInspo back on track 


_MG_3378 _MG_3378(2)

Storhandling idag och jag har ÄNTLIGEN hittat inspiration i att laga mat igen, laga mat gör jag ju varje dag men varje dag har jag stått som ett frågetecken vid lunch och middag… Inte sugen på något NOLL inspiration. Men idag ramlade poletten ner och inspirationen kom tillbaka, slänger upp en GOD och enkel lunch lite senare! 

Sneak på en outfit. Älskar denna kappa signerad Isabel Marant! 

/

Finally got My cooking inspiration back, cooking everyday but still I wasnt feeling oh I want this or this IF you know what I mean. Putting up an easy breezy lunch later on the blog! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar