Annons
AnnonsGolden chains


IMG_2204

IMG_2206

Igårkväll tog jag med mig skrollan och åkte med våra fina vänner Ullis och Nora på utomhusteater i Glyfada, så mysigt! Lilla sjöjungfrun och Jolie satt som trollbunden trots att det var på grekiska, succé. Fröken hade tagit en powernap under dagen för att orka med då teatern började strax efter 8 vi går som sagt fortfarande inte riktigt efter grekiska tider men det gick bra ändå.

Just nu har jag mega craving efter melondrinken på bilden som jag drack i Toulouse, skulle också gärna haft väskan på bilden som tillhör Nina..en boybag med guldig kedja står högt på min lista!  Har fått önskemål om frågestund så lägger upp det lite senare först ska vi ha såpbubbletävling på balkongen.

 

Kärlek Josefine

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar