Annons
AnnonsGetting in the Xmas spirit


DSC09697 DSC097312

Voula Beach

Vårt besök har åkt och det ekar ganska tomt här hemma, helt plötsligt känns två barn som lugna gatan! Jolie och Ciara har lekt så fint ihop, eller systrar som de kallar sig. Leonel och Elysian har börjat leka bättre men fortfarande är åldersskillnaden på ett år ganska tydlig…om något år kommer de nog leka hur bra som helst! Nu har vi nedräkning till när vi ses nästa gång och turligt nog är det om mindre än en månad när det vankas julfirande i Sverige. 

Marcus har vart iväg hela dagen så jag drog med Sophie och Janni till Jumbo för att få lite julstämning och nu är paketkalendrarna till barnen fixade. Ska sätta mig och slå in alla små klappar nån förmiddag när barnen är på skola så jag kan slappna av sen. Marcus kom hem efter träningen med julskinka,pepparkakshus och lite annat efter ett besök på Ikea så nu börjar vi bli redo för första advent’s stök. Det är så dags att komma i julstämning nu trots att termometern visar 24 grader. Har ni tips på någon bra sida som skickar svensk julmat förresten? Lite rödbetssallad hade inte suttit fel! 

 På tal om julstämning så har jag inte alls koll vad det är för julkalender i år, måste jag genast kolla in. Brukar ni kolla julkalendern med era små?(eller utan små för den delen med).  

Knit: Julie Fagerholt Heartmade Top: Weekday Skirt: Zara Bag:Balenciaga 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar