Annons
AnnonsGame 


  
Idag var vi iväg på match hela gänget med lite mer energi än vad de senaste dagarna bjudit på. M var tillbaka på plan i andra halvlek efter skadan och de små var överlyckliga att få springa på plan med pappa efter slutsignalen. 

Leonels ”debut” på planen idag och jag stod såklart som en stolt tokig mamma med tårar i ögonen och filmade varenda steg, sen ville barnen inte lämna pappa ens när han skulle duscha och Leonel sjöng heja Panathinaikos tills han somnade. En vanlig dag i vårt fotbollstokiga liv! 

/

Proud kids with daddy after the game! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar