Annons
AnnonsFamily Voula 


   
  
  

En lunch med mannen på Family idag, mina favoriter är deras Ceasar sallad, Biff med svamp och tryffelsås,fetaost i filodeg med honung och deras fantastiska Banoffee. Värt ett besök om ni är i Voula! 

M gjorde mål igår och barnen satt och skrek av glädje, sen tvingade Leonel mig att kolla på pappas mål om och om igen i nästan 30 minuter. Nog för att jag gillar o kolla på min man men det finns gränser haha..iallafall samma sekvens om och om igen! M har eftermiddagsträning så jag och barnen ska hitta på lite bus. 

/

Lunch with My man at Family today, the same menue as Living but I Love it so its nice to have this place in Voula when you dont have the energy to go to Glyfada. This beefburger with truffle is a favourite, feta in phylio as well and not to forget their Banoffee! Jumie! 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar