Annons
AnnonsEaster celebrations


  

  

Igår firade vi påsk hos pappa/morfar ett härligt gäng och barnen var överlyckliga! Åka tåg, äta tårta och ha skattjakt fick 10 poäng och när jag sa att det var dags att sova var det ingen som sa emot då de var helt slut! Sleepover hos morfar är också extra spännande. Blommorna som ni ser på bild har min härliga barndomsvän Cicci gjort, lite oväntat sprang jag på henne på Centralstationen när jag skulle köpa blommor!

Idag blir det tillbaka till Göteborg, massa kramkalas och imorgon vidare mot Stockholm landskamp och ännu mera kramkalas! 

Dress: Zara Babybump: Week 18(17+)

Easter celebrations with family!  Happy kids hanging at grandpas for treasurehunt and sleepover! 

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar