Annons
AnnonsDreamy


lovebyemelie_fam-berg032webb lovebyemelie_fam-berg033webb

lovebyemelie_fam-berg020webb

 

Jag min stora tjej och lillebror i magen. Det är lustigt att man kan gå och vänta sålänge på någon och plötsligt är han ute! Jolie är otroligt kärleksfull med lillebror och han börjar varje morgon med minst en timme i hennes knä där han sover som bäst och längst vilket också innebär att jag får en paus och kan fixa frukost och lite annat! Leonel är förtjust men samtidigt lite ”rädd” vill gärna hålla och delar ut små pussar men blir lillebror ledsen blir han alldeles förskräckt!  Idag ska vi premiära ut med nya vagnen och fixa lite.

Nu blev barnen upphämtade för playdate nån timme så jag ska passa på och gå in i amningsbubblan och kanske hinna med en tupplur, inte mycket sömn inatt. Marcus åkte för match igår och är tillbaka imorgon, segt när vi precis fått hem honom men såhär kommer det hålla på nu ett tag med Europa League matcher och annat. Bara att bita ihop!

Kärlek Josefine

Photos: Emelie Ohlsson

Dress Josefine: Millions & Millions

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar