Annons
AnnonsDizzy


 

 

IMG_71802IMG_7180

 

Yrseln har däckat mig rejält här på eftermiddagen och det är inte mycket mer att göra än att lyssna på kroppen. Skulle åkt iväg en sväng på stan med Ullis och sen vidare på ett litet födelsedagsfirande ikväll men i nuläget är det stört omöjligt. Sover inte alls på nätterna nu och har en massa tankar som snurrar, förhoppningsvis bara en fas i graviditeten och inget långvarigt. Hoppas ni har en skön kväll och start på helgen!

/

Nausea, dizzyness and Im forced to stay in bed all night. Had so much fun planned this afternoon/evening but I simply have to listen to my body and today it says S T O P. Hope all of you have a great start of the weekend and not starting it off like me. 

Hairstyle: Yetanotherbeautysite/Ulrika

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar