Annons
AnnonsDIRTY THIRTY


IMG_3175 IMG_3177

Idag gick jag över till 30 och det känns bara fint. Fantastiskt tack för alla fina hälsningar, sms,telefonsamtal och kärlek som ni skickat idag. Tack för finfina paket som svärmor hade släpat med sig från släkt och vänner och blommor som dykt upp! TACK till mina fantastiska vänner, släkt och min bästa bonusfamilj Niklassons som spelat in videos med hälsningar, satt och störtlipade på morgonen när Marcus tog fram ipaden och spelade upp filmen.

Annons

Det värmer något enormt att vara omringad av så fina omtänksamma människor.  Startade dagen med pannkakstårta på sängen och nu avslutades den med mys på balkongen till syrsornas sång. Inget direkt dirty thirty firande men en kärleksfull dag! Nu hoppas vi på att lillebror vill titta ut innan det är dags för landslag för M.

Kärlek Josefine

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar