Annons
AnnonsDays filled with love


IMG_2879 IMG_2883

Imorse när jag slog upp ögonen låg jag med Jolie´s ansikte inkört i armhålan och Leonel låg och snarkade med huvudet på min mage, den stunden ville jag bara pausa, suga in energin från deras närhet och kärlek. När M är iväg sover Jolie alltid på hans sida av sängen och Leonel försöker jag inte en få ner i hans säng.

Haft en fin dag i sällskap utav vänner och nu är vi hemma och kollar M´s match i soffan och väntar på pizza..latsöndag it is! Åh vad jag hade gjort för en svensk pizza för övrigt! Nomm nomm!

 

 

Jacket: Zara. Boots: Primeboots. Bag: Chanel. Top: H&M

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar