Annons
AnnonsCleaning out 


   
    
 
Garderobsrensning pågår här hemma! Dessa sneakers ska ingenstans, kom bara på att jag glömt visa godbitar ur garderoben på ett tag så här kommer ett par till av mina guldklimpar!  Ja Chanels sneakers har en hög prisklass men jag har nog aldrig haft ett par sneakers som Hållt så bra, mina svarta används var och varannan dag och ser knappt använda ut! 

Nu ska jag fixa iordning sko och klädhögar, en del skall till vänner och en del med nästa lass till flyktingläger på Lesbos. 
/

Favourites in My closet! Cleaning out mine,Marcus and the kids closets. Some for friends and family and some to the refugees in Greece. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar