Annons
AnnonsChic world


chic chic2

 

Välkommen fredag! Ska slänga på mig dessa brillor och traska iväg för en välbehövlig pedikyr, snart dags för tassarna att visas i diverse sandaler för nu börjar värmen verkligen komma till Grekland!

Igår kom Jolie hem från dagis med en stor kärleksfull kram, mamma det här var en av de bästa dagarna! TACK. Så otroligt stolt så det fanns inte. Det är mycket roligt som händer i våra liv just nu och snart kan jag nog skriva mer om det… Nu måste jag dock springa iväg till min nageltid, dock förväntar sig nästan alltid grekerna att man ska komma sent haha lika förvånade varje gång som Josefine svennebanan kommer i tid..vad gör du här nu? Uhm jag skulle ju vara här nio? Ja då får du vänta lite… Måste älska grekerna.

 

Kärlek J 

 

 

Glasses: Nividas Parfume: Panos Emporio Magazine: CHIC

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar