Annons
AnnonsBurgundy velvet


velvet

Jag är nog inte den enda med dille på sammet just nu! Vem är med mig? Dessa Chloe boots i modellen Susanna är inte alls dumma men högst på listan står en väska i sammet..helst denna från Chanel i burguny, mörkblå eller nån annan läcker färg. Ytlig lycka!

Hemkommen från en mysig snabbfika med Ullis och innan det lyckades jag pricka in en massage när lilleman sov. Helt blockad i ryggen så det är väl därifrån migränen kommer. Nu är värmen tillbaka med sina 30+ och jag svettas ihjäl med alla hormoner..vad jag skulle göra för ett dopp i havet..bara ca en månad kvar Zzzz.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar