Annons
AnnonsBad timing


gucci

IMG_1364

 

Den här dagen var ingen direkt fullträff, fick ett segt besked som en blixt från klar himmel på eftermiddagen och efter det brast det bara. Arg och ledsen på samma gång fast kanske mest besviken över den extremt dåliga tajmingen . Nu ska jag försöka hämta lite ny styrka och fixa iordning lite gott innan vi får besök för fotbollskväll med vänner. Sammandragningarna idag är inte snälla så först får det nog bli lite vila sen ska jag skära upp den mumsiga vattenmelonen som jag köpte hos grönsakshandlaren utanför. De var inte alltför nöjda med mig när jag släpade hem den X kilo tunga melonen med magen i vädret…har man cravings så har man.

För att släppa negativiteten så kan vi fokusera på godingen ovan som jag fann till min stora glädje under shoppingturen med Sophie häromdagen..ska fota den snarast! (Det är ingen nära som råkat illa ut och både jag och familjen mår bra.)

 

 

Kärlek Josefine

Follow my blog with Bloglovin

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar