Annons
AnnonsAfternoons with you
Såhär tillbringas eftermiddagarna just nu /Our afternoons right now are simply magic! 

 Idag började både Jolie och Leonel på summer camp med sina vänner, tillslut blev det två olika och det är lite pussel men nu tror jag att jag fått ihop det! Jolie var mycket nöjd med sitt camp då hon både hade spelat vattenpolo,åkt båt och planterat blommor …ett aktivt läger precis i hennes smak. Trodde att båda barnen skulle vara helt slut när vi kom hem men då var det race till poolen.  Den gravida mamman klagar inte för poolen kyler ner kroppen så gott och är kanske den minst ansträngande aktiviteten just nu! 

Idag var jag på koll hos doktorn och de gjorde även tillväxtultraljud på lilleman som tydligen är en stor kille… Lite över två kilo redan och går jag fulltid så tippade doktorn på en fyra kilos klump, så därför hoppas jag på att lilleman tittar ut lite tidigare än beräknat, hehe. 

Jolie swimsuit: Disneystore Leonel UV suit: Molo 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar