Annons
AnnonsA little wish


IMG_1237

Att vara instängd på ett sjukhusrum med sin älskade lilla bebis gör att man får väldigt mycket tid att tänka, på allt och inget. Allra mest får det mig dock att uppskatta det vardagliga livet, vardagskaoset. Jag vill inget hellre än att komma hem till vardagskaoset, med en frisk liten Mateo på armen.  Pussa på storasyster, blåsa storebror i nacken,  oja mig över oviktiga saker som att leksakerna ligger överallt trots att jag precis städat upp dom eller påminna för hundrafemtionde gången att man ställer undan tallriken när man ätit. Där vill jag vara..och göra highfive med M över att barnen somnat på kvällen för att fem minuter senare slockna i soffan. Precis där.

Det där med att den dagen som man blir mamma då bär man sitt hjärta utanför kroppen, det är så mitt i prick. Inte en dag utan att man oroar sig, denna överväldigande kärlek som är större än allt. Jag har gråtit mycket de senaste dagarna, gråtit av rädsla, gråtit av lättnad , av trötthet och gråtit av smärta. För fy f*n vad ont det gör att behöva se den man älskar kämpa med andetagen.

Jag önskar mig en sak i jul och det är att vi alla får må bra, i lugn och ro…tillsammans. Det ENDA som betyder något.

 

Update: Nu har vi äntligen fått komma hem, nu hoppas vi att det fortsätter gå i rätt riktning!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar