Annons
AnnonsIn pain Jag har ont! Envisa sammandragningar så fort jag gör något ansträngande och ibland när lilleman sparkar så verkar han komma åt någon nerv eller liknande för flera gånger nu har jag skrämt slag på folk på stan när jag skriker till och böjer mig framåt av smärta. Jag hoppas det bara är en tillfällig dipp och att det snart vänder. Ryggen jinxade jag dumt nog häromdagen att den var bra och då kom såklart ryggontet som ett brev på posten och haltandet var ett faktum! Ska försöka komma iväg på ryggmassage imorgon innan M åker på träningsläger och sen blir det nog mestadels pool och att sitta under aircondition för mig de närmaste dagarna! 

Photo: Dimitris Skordas 
/

My body is testing me right now, pre contractions and backpain is a blast! Hopefully it gets better in a few days, the pool Will be My best friend theese days for sure! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar