Annons
AnnonsBlue´s


IMG_7483

IMG_7520IMG_7511IMG_748322

IMG_7563

Älskar att ligga på stranden och gotta mig och det är också den perfekta underhållningen för barnen och de verkar aldrig tröttna. Känns som ett givet kort i sommar när jag är för trött för att springa och jaga och istället kan parkera mig under parasollet vid strandkanten och titta på busarna när de njuter.

Haft en fullspäckad morgon med mys i Voula och lek, nu är vi inne däckade av värmen. Ska fixa lite med packningen innan det är dags att åka med tjejerna till match. Säsongens sista men det är inte över än för sen är det playoff innan det är ”paus” ett tag. Nu snurrar det bra i huvudet och jag känner att jag druckit för lite! Slarvigt när Aten bjuder på 27 grader.

 

Kimono: BSB Sandals &shorts: Zara. Top: TWang

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar