Annons
Annons20 seconds hug


IMG_7995IMG_7973 IMG_7976

 

I will spend an eternity loving you, respecting you, caring for you, showing you everyday that I hold you as high as the stars.

När man blir mamma och pappa är det lätt att glömma av varandra. varje dag när M kommer hem så är det två barn som kastar sig över honom, och det finns väl inget vackrare än det? Jag kan nästan sitta med gråten i halsen när jag ser dem tillsammans. Pappa pappa pappa titta här pappa pappa jag har saknat dig pappa pappa! När barnen somnat efter middagslagning och plock,godnttsagor och tandborstning så har man så kallad kärlekstid/egentid/JosefinehjärtaMarcustid, Jag kan ärligt säga att denna tiden ligger jag utslagen i soffan med lite dreggel i mungipan, i myskläder och har jag tur överlever jag ett avsnitt av serien som vi tittar på utan att tvärsomna. Någon som känner igen sig? Upp med en hand. ( eller skriv gärna en kommentar)

Häromdagen bad vi vår barnvakt komma och ta barnen en stund och vi drog iväg på middag, bara vi i två timmar. Fnissande satt jag där på restaurangen helt i vår egna lilla bubbla. Viktigt att försöka få till dessa små stunder även om det är lätt att glömma i vardagen. Så fjäska med svärmor/pappa/barnvakten och försök få till en liten date med din käresta snart! Glöm inte heller att KRAMAS. Det är enligt studier bevisat att en 20 sekunders kram utläser hormonet oxytocin som naturligt motverkar oro,stress och även förebygger depression och är bra för en massa andra saker!

 

 

Foto: Emelie Ohlsson

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar