Annons
AnnonsWin Win


PicMonkey Image

Marcus kom hem från Sverige nu på morgonen när vi gick upp, det vankades Europaleaugue kvalmatch mot AIK… vinst, assist och mål. Vilket facit hurra! Jolie var uppe och kollade matchen med oss tjejer och gav pappa en ordentlig segerkram när han kom imorse. Jag har legat med sammandragningar hela natten och har haft svårt att sova, låg också och väntade på mannen såklart vars flyg bara blev mer och mer försenat.

Annons

Jolie har bestämt pysseldag inför bebis ankomst för hon ska inte lämna hemmet förrens pappa vaknar så nu traskar jag runt med sammandragningar, rensar garderober, viker om babykläder tvättar madrasser osv. Bara att lyssna på bossen för annars blir det liv i luckan.

Önskar er en härlig start på helgen!

Love Josefine

(translator button down below) 

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSIE

Josefine Ringblom Berg är en bloggande tvåbarnsmamma, fotbollsfru och textilekonom med passion för mode. I bloggen får ni följa med på allt från resor, fotbollsmatcher, shopping, dagislämningar, galor, dopp i kristallblå vatten och såklart ta del av Josefines välfyllda garderob och outfits. Josefine och hennes familj bor vid Atens riviera, men är man gift med en fotbollsspelare kan det svänga snabbt och bära av på nya äventyr i ett nytt land! Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar